Studentský personál se v čele s Jankou a Honzou vynasnaží zajistit plynulý chod provozu k maximální spokojenosti všech hostů, vychytat poslední detaily před ostrým otevřením na přelomu měsíců září a říjen, a především si během zkušebního provozu našetřit na chladicí vitrínu. „Aby naše kavárna mohla skvěle fungovat a nabízet nejen lahodnou kávu, ale i výborné bagety a dortíky, chybí nám ještě jedna důležitá věc, a to chladicí vitrína na tyto dobroty. Proto jsme se rozhodli uspořádat zkušební provoz týden před oficiálním otevřením. Veškerý výdělek z tohoto dne půjde právě na zakoupení chladicí vitríny,“ doplňuje záměr zkušebního provozu Jan Smisitel.
V úterý budou všichni v kavárně pracovat bez nároku na honorář. V tento den tak bude mít vaše dýško větší hodnotu více než kdy jindy. Přijměte naše pozvání a nechejte se překvapit nabídkou.
V nabídce najdete různé druhy kávy. Těšit se můžete také na domácí limonády vyrobené z poctivých sirupů ve fakultních barvách, které OUško připravilo společně s OUshopem. V nabídce ze startu nebudou chybět ani toasty, bagety nebo výborné dorty.
„Věřím, že kombinace výjimečně hezkého interiéru studentské místnosti dOUpě, předem vypracovaného konceptu, neutuchajícího zápalu OUškařů i jejich zkušenosti se studentskou komunitou z jiných projektů, jsou dobré stavební kameny pro úspěšný projekt,“ doplňuje koordinátorka studentských organizací Jitřenka Navrátilová. Pro více informací můžete sledovat také Instagram OUška a nahlédnout tak do zákulisí příprav.