Tento článek byl zařazený do rubriky Archvív. Informace nejsou již aktuální!

Netradiční pobyt u moře, adventure túry, poznávací výlety, sportovní aktivity, to není zdaleka celý výčet aktivit, které pro vás CoolCampáci umí připravit. Svůj motiv vzniku cestovky popisují vcelku jednoduše: „Tradiční cestovky nám přišly jedním slovem nudné, tak jsme si udělali svojí a tak trochu jinak, než je u nás standardem. Jsme parta zapálená pro společnou věc a jsme 24/7 ready naplánovat skvělý zážitek jak pro vás, vaši partu nebo pro teamy menších firem i větších společností.“
V letošním roce zahájila Ostravská univerzita s touto netradiční cestovkou Coolcamp spolupráci, například na plese se stala jedním z hlavních partnerů plesu. Na Portálu se už brzy (od nového akademického roku) těšte na slevu 5 % na zájezdy pro studenty i zaměstnance.
Zájezdy omrkněte ale už teď! Nejbližší je do Ruska, kam se vydáte za poznáváním parků, fontán a dalších krás největšího státu světa. Na video ochutávku mrkněte zde. Více se dozvíte na stránkách www.coolcamp.cz. Vybírejte ale i z dalších, například sjíždění divokých řek, přechody hor, zábavní parky nebo tábor pro dospělé.
Další spolupráce se projeví i na happeningu Jsme Ostravská! 2019, na kterém si cestovka chystá interaktivní zábavu, najdete je v jednom ze stánků na Masarykově náměstí 27. června. Soutěžící v rámci Bitvy o pohár Ostravské univerzity se pak dočkají parádních zájezdů.