Tento článek byl zařazený do rubriky Archvív. Informace nejsou již aktuální!


Proč? Protože se máme čím chlubit. Protože naši kuchaři, říkejme jim třeba Karel a Karel, se v kuchyni snad narodili a každý týden pro vás připravují opravdu vypečené menu. A protože víme, že každá koruna navíc se sejde, vymysleli jsme si Jsme Menzy Ostravské univerzity. Vyšvihneme se v tom nejlepším světle, ukážeme, co umíme. To vše s poloviční slevou.
Black Kale ladí svoji speciální podzimní nabídku, a tak u nich můžete ochutnat například dýňovou polévku, která je široko daleko vyhlášená. Ke snídani teplé a zdravé kaše zaženou chmury a sychravá podzimní rána. K obědu veganské nebo raw meníčko z týdenní nabídky nebo speciální business menu, které je ideální na větší hlad.
Bistro Bocca bude servírovat klasické české menu jako od mámy. Kuchař Viktor je specialista na italskou kuchyni, takže doporučujeme vyzkoušet třeba něco od něho. A aby toho nebylo málo, od třetí odpolední v bistru bude platit stejná poloviční sleva také na pizzu.
Snídaně s poloviční slevou vydáváme na obou provozech od 8:00 do 10:30, obědy od 12.30 do 15.00. Mimo jiné budeme v průběhu celého dne soutěžit o další slevové vouchery. Fotka vás, jak debužírujete na nějakém jídle, nebo fotka jídla se počítá. Sdílejte ji na svých sociálních sítích s hashtagem #menzyou #jimvmenze a s označením provozovny @blackkale nebo @bistrobocca.
Více informací najdete na facebookové události nebo v menzáku.